Dé beurs waar je alles vindt over Ecologisch Bouwen, Houtbouw,
Lage Energie woningen, Passiefbouw en Gezond Wonen
zaterdag 28 en
zondag 29 oktober 2017
Antwerpen Waagnatie
Promotie Beursstand

Waar

Adres

Beurshallen De Waagnatie
Hangar 29
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

Dit is gelegen op het trendy Eilandje, in de buurt van het nieuwe MAS museum (misschien ineens de kans om het MAS te bezoeken of gratis naar het panoramadak te gaan).

Langs de Schelde, met prachtig zicht op de Schelde zelf, de oude stad, de bocht van de Schelde, het Sint Annakesstrand, de jachthaven van linkeroever, de voorbijvarende reuze containerschepen, de Hoge Zeevaartschool, etc.

Route

Vanuit Brussel

Als u uit de richting Brussel komt en u rijdt door de Craeybeckxtunnel, dan sorteert u voor op het vak Gent. Zo komt u op de Ring/E17 waar u de afrit Antwerpen-Centrum neemt. U sorteert voor op het vak Schelde. Aan het eerste verkeerslicht slaat u linksaf en volgt u de baan tot aan het eerste T-kruispunt. Aan de verkeerslichten op het T-kruispunt ziet u recht voor u de Schelde en aan het 6de verkeerslicht (U bent ondertussen links Het Steen tegengekomen en recht een Total tankstation ) draait u terug en rijdt direct rechts ( na 5 meter ) de parking op en ziet U de beurshal aan uw rechterzijde.

Vanuit Gent

Als u uit de richting Gent komt, neemt u meteen de eerste afrit als u uit de Kennedy-tunnel komt. U blijft wél op het linkse rijvak richting Antwerpen-Centrum. U sorteert voor op het vlak Schelde. Aan het eerste verkeerslicht slaat u linksaf en volgt u de baan tot aan het eerste T-kruispunt. Aan de verkeerslichten op het T-kruispunt ziet u recht voor u de Schelde. U neemt hier het vak om naar rechts te gaan. U volgt de route langs de Schelde en aan het 6de verkeerslicht (U bent ondertussen links het Steen tegengekomen en recht een Total tankstation ) draait u terug en rijdt direct rechts ( na 5 meter ) de parking op en ziet U de beurshal aan uw rechterzijde.

Vanuit Nederland / Hasselt

U volgt op de Ring/E17 richting Gent waar u de afrit Antwerpen-Centrum neemt. Dit is de laatste afrit voor de Kennedytunnel. U sorteert voor op het vlak Schelde. Aan het eerste verkeerslicht slaat u linksaf en volgt de baan tot aan het eerste T-kruispunt. Aan de verkeerslichten op het T-kruispunt ziet u recht voor u de Schelde. U neemt hier het vak om naar rechts te gaan. U volgt de route langs de Schelde en aan het 6de verkeerslicht (U bent ondertussen links het Steen tegengekomen en recht een Total tankstation ) draait u terug en rijdt direct rechts ( na 5 meter ) de parking op en ziet U de beurshal aan uw rechterzijde.

Met het openbaar vervoer

Tijdens de Weekends en in vakantieperioden kan de diensregeling van De Lijn afwijken. Informeer u vooraf op het nummer; 03/ 218 14 06 of bezoek de site van De Lijn

Buslijnen met afstaphalte vlak voor de ingang :
  • Bus 1. Hoboken-Rijnkaai. (om de 15 min)
  • Bus 9. Berchem-Rijnkaai. (om de 20 min)
  • Bus 35. Rooseveltplaats-Kaai 58. (op wandelafstand van centraal station)
  • Bus 37. Rooseveltplaats-Van Cauwelaertsluis. (bij centraal station)
Buslijnen met afstaphalte op wandelafstand
  • Bus 6. Zuid-Borgerhout - Berchem. (om de 20 min) Afstaphalte: Van Meterenkaai.
  • Bus 34. Zuid-Berchem - Borgerhout-Zuid. (om de 20 min) Afstaphalte: Van Schoonbekeplein.
Tramlijnen met afstaphalte op wandelafstand
  • Tram 7. Mortsel-St. Pietersvliet. (om de 10 min)
  • Tram 4. Hoboken-St. Pietersvliet. (om de 10 min)

Koop hier uw tickets voor 3 EUR korting!