Dé beurs waar je alles vindt over Ecologisch Bouwen, Houtbouw,
Lage Energie woningen, Passiefbouw en Gezond Wonen
zaterdag 28 en
zondag 29 oktober 2017
Antwerpen Waagnatie
Promotie Beursstand

Wat onze exposanten zeggen

  • Het was de beste editie in 12 jaar
  • een zeer kwalitatief publiek die onze producten begrijpen
  • onze salesmensen hebben elke dag zeer goede concrete afspraken kunnen maken
  • de beurs was voor ons beter dan vorig jaar
  • en van de nieuwe exposanten hebben we vernomen dat de beurs beter was dan ze hadden verwacht en dat ze volgend jaar zeker terug zullen komen, zo mailde ons iemand ook nog nadien "Hou ons zeker op de hoogte van de beurs van 2016, want wij zullen zeker inschrijven. Echt hele goede beurs !"

Van veel exposanten krijgen we te horen dat ze zeer kwalitatieve contacten leggen, meer dan op andere beurzen. Dat is dan ook ons doel, een kwalitatieve beurs met een hoge kwaliteit van bezoekers en een hoge kwaliteit van exposanten. Dus geen zondagsbezoekers bij ons en ook geen cowboy-exposanten, maar enkel experts die al jaren in het vak zitten zodat onze bezoekers zich ook juist kunnen informeren en met betrouwbare bedrijven in zee kunnen gaan.

StroomOp, Houtpelletssystemen StroomOp, Houtpelletsystemen, Ludwig Van Wonterghem, Kuurne " Hout & Groen is voor ons één van de beste beurzen in Vlaanderen. De beurs is - net als ons bedrijf - begonnen in november 2004 en is na 9 edities uitgegroeid tot dè referentie in zijn soort. Hout en Groen Wonen is een beurs met een apart karakter en visie, omwille van de sfeer, het gebouw, de ligging langs de Schelde, het publiek en natuurlijk de exposanten die "hun" publiek ontmoeten waardoor we dan ook veel concrete opdrachten verwezenlijken.
Livingwood, Houtskeletbouw Livingwood, Houtskeletbouw, F. Embrechts, Lille " Voor ons is Hout en Groen Wonen een beurs waar we vanaf het begin in geloofden, en met recht en reden. Een doelgericht publiek, een goede organisatie en een goede ligging verdienen ons partnership. "
DutryGeerts, Tulikivi Dutry/Geerts, Tulikivi Speksteenkachels, Michel Dutry, Gent " Ik heb, met genoegen, de beurs zien groeien, met behoud van de basis filosofie, namelijk respect voor milieu en natuur. De sfeer is er buitengewoon aangenaam. "

De beurs Hout en Groen Wonen zal niet meer doorgaan

Beste,

De beurs Hout en Groen Wonen zal niet meer doorgaan. We organiseren sinds enkele jaren namelijk ook zeilvakanties en skivakanties en dat is de laatste jaren zodanig gegroeid dat we geen tijd meer hebben om de beurs Hout en Groen Wonen te organiseren.

We hebben de beurs 15 jaar met veel plezier georganiseerd, maar nu de beurs doorverkocht aan een Franse beursorganisatie die gelijkaardige beurzen organiseert in Frankrijk en de beurs zullen verder zetten. Zij zullen ten gepaste tijde aankondigen waar en wanneer ze de beurs gaan verderzetten. Ik kan al wel meegeven dat het waarschijnlijk in Brussel zal zijn en een 2-talige beurs.

Bedankt voor jullie interesse, het waren leuke jaren, maar nu is het tijd voor iets anders :).